dijous, 8 d’octubre del 2009

Escoles de primària

Aquesta setmana al seminari hem començat amb les lectures en veu alta i ens estem familiaritzant amb el decàleg, la postura corporal, el to de veu...encara que, només amb dues lectures ja hi ha un llistó bastant alt que ens deixa poc, o cap marge d'error als que ens toca llegir els últims.

Hem parlat també del record que tenim de la nostra escola de primària, moltes d'elles hem vist que passaven el marc legal, tenint bastant més dels nens permesos per classe.
El model d'ensenyament de la majoria d'escoles era transmissiu, on el professor tenia tots els coneixements i tu l'obligació de memoritzar-los i repetir-los a l'examen.

Ens hem trobat també algunes d'elles, encara que poques, que en alguns dels cursos havien fet un ensenyament constructiu, però que com era cosa del professor i no la línia de l'escola, en començar un altre curs i canviar de professor ja s'havia canviat al model transmissiu.

Sobre aquest tema hem d'escollir un per parlar el proper dia de seminari, a mi m'agradaria parlar sobre el model educatiu que hi ha actualment a les escoles i què s'espera d'un professor de primària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada