dimarts, 27 d’octubre del 2009

Treball google docs

Fa dues setmanes a la classe de Tic vam aprendre com fer un treball col.laboratiu amb el google docs entre diferents persones a la mateixa vegada i cadascuna a casa seva.
Al bloc de l'assignatura de tic en tenim penjada una guia

El tema a tractar és sobre els ordinadors a les aules i a partir d'aquí havíem de crear una presentació.

Primerament vam quedar els membres del grup, després vam iniciar els nostres intercanvis d'opinions sobre com fer el treball a través del speaker, però també podem veure la nostra conversa recollida a través d'aquest document
Amb totes les idees que anaven bullint, vam crear una presentació. Seguidament per endreçar les nostres idees vam fer un índex a la mateixa presentació i així ens vàrem posar mans a l'obra distribuint-nos la part de la feina que faria cadascun.
Encara que cada un de nosaltres tenia un tema a buscar,entre tots quan trobàvem informació que pogués anar bé a un altre company, li comentàvem pel xat, quin gran invent!! i si algú tenia dubtes o no trobava informació, lo mateix, a través del xat ens ajudàvem. A més a més, cada cosa que feia un membre del grup ho podia veure la resta al mateix moment que s'estava penjant i com no, a través del xat comentàvem la jugada.
Finalment per recollir totes les impressions dels companys vam crear un full de càlcul
i després el vam vestir perquè quedés més maco en forma d'enquesta.

Com a conclusió final haig de dir que realment es pot treure molt de profit al google docs per fer treballs en grup i estar junts a través de la distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada