dimecres, 21 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

Com cada primavera les flors comencen a florir, la neu va perdent la seva solidesa per convertir-se en l’aigua que baixarà per les muntanyes. Els dies comencen a ser més llargs i el color del cel és d’un blau cada vegada més clar.
Amb els ulls clars com el cel i els cabells rossos i ben pentinats, la Laia camina decidida a pujar la muntanya i a veure el riu baixar.
Seu sota un arbre i escolta l’aigua passar, amb la música de l’aigua, es posa les seves sabates de dansa i comença a ballar.
El seu cos es mou lliure, lliure com l’aigua del riu i fa harmònic cada un dels seus moviments, s’estira i arriba als racons que vol, com l’aigua, l’aigua del riu que passa i arriba, on vol arribar.
Darrere de cada pas, de cada moviment hi ha un intens treball, que ara ens sembla fàcil en veure-la ballar, com l’aigua, l’aigua del riu que va superant tots els obstacles, passant per totes les pedres i arrodonint-les, fent més suau el seu caminar.
L’aigua comença a córrer, tant com la música que fa els moviments de la Laia acompanyen cada nota que el riu ens fa escoltar.
El vent va acariciant-li la cara, sense moure el cabell del seu cap, el sol comença a amagar-se i li reflecteix a les galtes un color ben rosat.
De sobte el riu es para, el ball de la Laia ha acabat,es treu tota la roba i s’endinsa al mar, on abraça cada nota i per la suavitat de les ones es deixa emportar.


El ball de l'aigua

2 comentaris:

  1. Ireneee!!!

    l'escrit és preciós, de veritat, però hauries de canviar el títol de l'entrada, pq això és lo de el Qui ets tu?, oiiiii?

    apa guapa, un petoneeeet.muaaaaaaa

    ResponElimina
  2. Es veritat!!! i li canviaré l'etiqueta, perquè tampoc és del seminari, gràcies guapa!!!

    ResponElimina