dissabte, 26 de desembre del 2009

Anuncis TV

Com a exemple de llenguatge audiovisual vam veure a classe un anunci de Galerias Preciado, on es pot veure com per donar més èmfasi a segons quines imatges ho fan a càmera lenta, o per donar un aspecte més tètric fan servir la llum, els colors...

Per mostrar la resistència de la roba, els nens surten pel terra, estirant-se del jerseis els uns als altres...
Per vendre el seu producte a l'anunci es fa servir la música, la llum, la posició de la càmera, els colors, el ritme, la gestualitat...


Un altre exemple és l'anunci de l'Altea XL. Al començament de l'anunci es pot veure com un pare va amb una filla a escollir la seva mascota i la nena vol un monstre. Per ressaltar el lligam entre la nena i el monstre, les dents de la nena "s'assemblen" a les del monstre.

L'anunci comença amb una música trista i baixa fins que finalment s'emporten al monstre a casa que quan comencen a donar-li amor la música es va animant i es veu més llum a l'anunci.

Quan hi ha el problema que quan més estimen al monstre més creix i això li impedeix entrar a molts lloc com el cotxe, la música comença a ser poc a poc més lenta i mel.melancòlica.

Finalment troben la solució a tots els problemes i es compren un cotxe més gran, l'Altea XL, on poden portar al seu company, aquí la música és més ràpida i més alegre i hi ha més lum a l'anunci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada