divendres, 25 de desembre del 2009

Territori

Al mòdul Processos i Contextos Educatius II hem treballat "El Territori", títol que hem desenvolupat en parella per fer una exposició acadèmica.

Havíem d'integrar tots els objectius i competències treballats durant el curs i exposar-los en sis minuts.

En aquesta pràctica hem pogut treballar diferents competències del mòdul, el treball en equip de manera responsable i cooperativa, adquirir la capacitat de recerca, selecció , anàlisi i síntesi de la informació per transformar-la en coneixement, i incorporar metodologies que contenen TIC entre d'altres competències.

Les presentacions en general s'han basat en una presentació en power point, remarcant les idees més importants a desenvolupar. Unes presentacions portaven més text, altres eren més visuals. Moltes s'han intercal.lat amb vídeos de situacions reals, altres han portat materials per compartir a la classe, poemes, cançons...Unes han acabat al seu temps i d'altres després del xiulet.

Les persones que estàvem de públic teníem unes plantilles amb uns conceptes que havíem d'avaluar de cada presentació i després posar una nota final a la mateixa. La veritat és que no és fàcil avaluar, encara que tinguis els conceptes, costa molt ser just a l'hora de posar una nota.

En general han estat presentacions molt treballades, amb continguts molt diferents i de totes elles ens emportem una gran experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada