dimarts, 29 de desembre del 2009

Recursos Digitals

A la classe de TIC vam veure quins són els recursos digitals que són:


Projectes en xarxa és un espai col·laboratiu vol ser un referent per al professorat interessat en projectes telemàtics, acostar l'assessorament tècnic i pedagògic i fomentar l'ús de les TIC i la creació de xarxa entre el professorat.

Revistes escolars. L'objectiu de les revistes escolars és poder fer arribar a la resta d'escoles la revista del teu centre.

Al butlleTIC pots veure publicades les notícies TIC de la XTEC

A les webs de centres pots entrar a les diferents pàgines webs de centres escolars i veure en què i com estan treballant.

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) estan induint un accelerat procés de canvi social en tots els àmbits de la nostra vida.
De les TIC a les TAC Aquest Bloc aporta elements per a la innovació educativa, des de la perspectiva pedagògica de les tècniques de l'aprenentatge col·laboratiu i la creació de coneixement en xarxa (TAC).

Bitàcola de Mestre és el bloc de la ja coneguda Anna Pérez.

Bloc de l'Edu3.cat és un bloc que fa referència al contingut educatiu de l'Edu3.cat

Contes del món. És un concurs de contes gravats en vídeo que es fa a través de Podcast on es mostren les diferents cultures

XTEC Ràdio vol fer de la ràdio un mitjà de comunicació escolar dins dels centres educatius, entre els diferents centres i el seu entorn. Els seus objectius són promoure l'ús de la ràdio a tots els centres educatius de Catalunya, posar a l'abast un instrument per fomentar l'ús de la llengua catalana.

Pràctica compatida Des d'aquest entorn, es vol mostrar models innovadors de treball a l'aula que poden contribuir a difondre les noves línies del currículum, estimular la reflexió sobre la pràctica docent i facilitar l'intercanvi d'experiències.

Check out this SlideShare Presentation:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada